fbpx

Majutus peamaja tubades

Kui puhkemaja ja kompleks ei ole välja renditud, pakume majutust ka üksikutes puhkemaja tubades. Tubasid hakkame müüma kuni 14 päeva ette.

 

Sisekujundusest

2021 aasta kevadel uue ilme saanud tubade sisekujunduses domineerivad heledad skandinaavia-pärased toonid, mida rikastavad modernsed värvilaigud renoveeritud mööbli näol.

Kõik Saarjärve Puhkemaja tubades kasutatud mööbel on taaskasutatud vana mööbel,…

…mille renoveerimisel oleme kasutanud kaasaegseid värve ja modernseid kangaid. Proovime mööblit soetades arvestada, et see pärineks samast ajastust kui puhkemaja ise, toetades niimoodi 70-ndate suvila-arhitektuuri, mille suurepärane näide Saarjärve Puhkemaja kahtlemata on.
Tubade põrandaid soojendavad kaltsuvaibad on perenaise ema tehtud ja paljudes neis on ära kasutatud varem puhkekemajas kasutusel olnud kangaid.

 

Tubade asetus

Kõikides tubades on 4 voodikohta, neljas toas on nari, mis võimaldab, ka näiteks 3-lapsega meie juures majutuda. Lastega peredele pakume võimalust majutuda 5-kesi ühes toas.
Täiskasvanuid 5-kesi ühte tuppa me ei majuta!

Puhkemaja esimese korruse tubadesse pääseb puhkemaja peauksest ja nende vahele jääb avar koridor, kus asuvad ka WC-d ja dušširuumid. Tubades WC-d ja dušši pole.
Puhkemaja teise korruse tubadesse pääseb 2. korruse õue terrassi kaudu. 2. korruse toad avanevad otse terrassile, kus iga toa juures on olemas õue-diivan, laud ja toolid, et saaksite nautida järvevaadet. Kõikide tubade aknad on vaatega metsa poole. Ja tubades on pimendavad rulood, mis teevad meiejuures ööune veel eriti nauditavaks.

Hind

Vaata hinda meie broneerimissüsteemis.

Igas toas on

  • Majutuskohad kuni 4-le
  • voodiriided ja rätikud
  • pimendavad rulood
  • peegel ja kummut või laud
  • nagid riiete jaoks
  • 2. korrusel on toa ees ühisterrass mööbliga