fbpx

Suvepäevad

Otsid suvepäevade kohta veekogu ääres?

Saarjärve Puhkemaja järve kaldal Lõuna-Eestis on suurepärane koht ettevõtte suvepäevade pidamiseks. Maalilise soojärve kaldal asuvas kompleksis on puhkemaja 8 magamistoaga, millest igaüks mahutab kuni 4 külalist ning lisaks järve kaldal terrassi ja ujumiskaiga saunamaja, kuhu mahub majutuma 6 külalist. Eriliselt populaarne suvepäevaliste seas on aga järve kaldale püstitatud glämpingtelk, kuhu mahub magama 2 külalist.
Lisaks on meie hoovis olemas palliplats nii korv- kui ka võrkpalli mängimiseks ja väikene “ranna-ala”.

Vaata kogu kompleksi saadavust

 

Saarjärve puhkemaja peamaja
(Suur puhkemaja)

Suurus

300 m2

Vaade

Vaade järvele

Tubade arv

8 tuba

Külaliste arv

Max. 32 inimest

 

  • 2-korruseline puhkemaja koos 8 toaga, millest iga tuba mahutab kuni 4 külalist, kokku majutuskohti 32-le.
  • Igas toas on 4 voodit.
  • Toa hinnas on voodiriided ja rätikud.
  • 1. korrusel köök-söögisaali, milles on kaasaegne köök ja istumiskohad kuni 40-le külalisele, lisaks kaminaga puhkenurk.
  • Köögis on olemas külmik, pliit, ahi, kraanikauss, pannid, potid, lõikelauad, noad, segamistarvikud ja kausid, sööginõud 32-le.
  • 2. korruse puhke-, peo- või seminariruumi, mis sobib nii koolituspäevade korraldamiseks kui ka peosaalina kasutamiseks (50m2).
  • Puhkemajas sees on 2 pesuruumi, milles kummaski on 1 dušš ja 1 wc, lisaks on territooriumil veega wc-maja nii meestele kui naistele, milles kummaski on 2 wc-d.

 

Saarjärve saunamaja
(Väike puhkemaja)

Suurus

60 m2

Vaade

Vaade järvele

Voodid

3 kaheinimese voodit

Külaliste arv

Max. 6 inimest

 

2-korruselises Saunamajas on 2. korrusel majutuskohada kuni 6-le.
Saunamaja majutuse hinna sisse kuuluvad voodiriided ja rätikud.

1. korrusel kaminaga köök-tuba kus on täisvarustuses köök koos söögivalmistamise- ja söögiriistadega ning söögilaud kuni 6-le inimesele.

1. korrusel on ka puuküttega saun, terrass ja ujumiskai.
Saunamaja terrassil on mugav terrassimööbel, grill ja grillimistarvikud.

Aktiivne tegevus ja vaba aeg

Aerusurf

Pakume võimalust avastada Saarjärve aerusurfi laual, meil on 10 SUP-lauda, turvavestid ja soovikorral saate kasutada ka kalipsosid. See võimaldab teil järvele minna juba varakevadel või hilissügisel.

Kümblustünn ja Ovaalsaun

Lisateenusena on võimalik tellida meilt soojaks köetud kümblustünn, mis mahutab kuni 8 inimest korraga ja  järvekaldal asuvat ovaalsauna, mille ees olev ujumiskai võimaldab peale saunaleili minna end järvevette jahutama.
Ovaalsaunas on leiliruum, mis mahutab korraga lavale kuni 8 inimest ja ees on pesuruum, kus järveveega saab end “kausi ja kopsiku-meetodiga” loputada. Saunakeris toodab ka sooja vett.

Kogu kompleksi rent

Võtame vastu kuni 40 külalist

Kogu puhkemaja kompleksi rendihind sisaldab

millele lisanduvad söögid, joogid ja lisateenused vastavalt Saarjärve Puhkemaja hinnakirjale. Vaata hinda ja saadavust meie broneerimissüsteemist.

Rentides kogu Saarjärve puhkemaja kompleksi koos puhkemaja ja saunamajaga arvestatakse Teie rendiajaks ajavahemik 15:00 – 12:00 (järgmise päeva hommikuni), sh. ka majutus. Selle aja sisse peab mahtuma ka kogu ettevalmistusaeg. Pärast rendiaja lõppu peab Teie seltskond vabastama territooriumi.

Kogu kompleksi õueala on võimalik rentida ka päevaseks sündmuseks ilma majutuse ja saunamajata*, siis arvestatakse rendiperioodiks ajavahemik kell 12:00 – 23:00.
*(Saunamaja on siis selleks päevaks renditav kõikidele).

Enne kompleksi rentimist tutvu kindlasti ka meie renditingimustega.